top
    Przykładowe menu: Bankiet angielski
   

Dania na gorąco

  • Filet z pstraga z sosem jogurtowo-ziołowym
  • Filet indyczy glazurowany miodem z pomarancza
  • Ziolowy kurczak Cajun z salsa ananasowa (orient)
  • Piaola krewetkowa

Sałatki

  • Sałatka cezar z indykiem i Anchois
  • Sałatka Waldorf-Astoria
  • Sałatka koktajlowa z tuńczykiem

Napoje

  • Wino białe i czerwone
  • Kawa
  • Herbata
  • Soki owocowe
  • Napoje gazowane
  • Woda mineralna

Zimny bufet

  • Jaja po szkocku
  • Roladki z kremem łososiowym
  • Jaja na szynce z sosem wiosennym
  • Galantynki drobiowe po góralsku
  • Tatar łososiowy na cytrynowym spodzie
  • Szczupak faszerowany po królewsku
  • Masło łososiowe w kokosie podane
  • Paluszki z kurczaka curry podawane na melonie
  • Roladki indycze miodem glazurowane w migdałach
  • Terina drobiowa z brzoskwinią
  • Pasta wiosenna z grzybami
  • Kąsek drobiowo-serowy
  • Kąsek wegetariański
  • Szaszłyczki wykwintne
  • Kanapka z wędzonym pstrągiem
  • Pomidorki koktajlowe faszerowane oliwkami
  • Babeczki z farszem drobiowym z przepiórczym jajkiem
  • Wędzony łosoś z marynowanym pieprzem
  • Pasta z sera pleśniowego z winogronem

Dodatki

  • Kompozycje owoców egzotycznych
  • Pieczywo bankietowe
  • Ciasteczka koktajlowe